Dizajniranje vrtova

Da bi vrt zaživio u svoj svojoj ljepoti, potrebno je, uz ljubav i želju, podosta znanja i vještina. Naši će stručnjaci proučiti karakteristike prostora, osunčanost, ispitati vrstu i kvaliteta tla, te potom u dogovoru s Vama definirati stil i osnovne funkcije koje vrt treba ispunjavati. Tek nakon faze pomnog planiranja, uslijedit će faza oblikovanja, dizajniranja vrta u kojoj nastaju novi prijedlozi koji se prvenstveno baziraju na međusobnom skladu prirodnih elemenata, građevina u prostoru te biljnih vrsta koje se u njemu pojavljuju.

Dizajniranje vrtova i parkova
Dizajniranje vrtova i parkova

Dizajniranje vrtova

Stručan tim od 14 zaposlenika te kompletna mehanizacija omogućuje vrlo brzo provođenje ideja u stvarnost bilo da je riječ o realizaciji manjih vrtova ili okućnica uz privatne kuće ili kuće za odmor, podizanja ili održavanja nasada poput maslinika il voćnjaka ili uređenja većih zelenih površina ili parkova u gradskim ili turističkim zonama.
Biljke zahtijevaju trajnu i kontinuiranu njegu, a profesionalno održavanje učiniti će to da vrtovi i zelene površine uvijek izgledaju uređene i njegovano.