Dizajn i uređenje zelenih površina u gradovima

Posebnu pažnju posvećujemo planiranju, dizajniranju i uređenju zelenih površina u gradovima i općinama, svjesni da time direktno utječemo i na kvalitetu, zadovoljstvo no i zdravlje stanovništva. Zelene površine u gradovima, uz estetski aspekt, utječu na zdravlje i psihu stanovništva te su od presudne važnosti u borbi protiv sve izraženijih klimatskih promjena. Cilj nam je zelene zone učiniti atraktivnim i ugodnim tijekom čitave godine vodeći računa o održavanju, raznovrsnosti, skladu boja i oblika.

Dizajn zelenih površina
Dizajn zelenih površina

Dizajn i uređenje zelenih površina u turističkim zonama

Cilj nam je da krajobrazna rješenja, uz turističke objekte, kvalitetom, autentičnošću i inovativnošću prate smještajnu ponudu i s njom čine neraskidivu doživljajnu cjelinu.
Pri uređenju zelenih površina u turističkim zonama, prednost dajemo autohtonim biljnim vrstama koje pripadaju podneblju i prirodno se uklapaju u prostor, smanjujući tako troškove održavanja a istovremeno potičemo održivi i odgovorni turizam. Stalna ulaganja u stručno znanje, opremljenost i kvalitetu vlastitog sadnog materijala, omogućavaju nam praćenje razvoja turističkog sektora.