O nama

Sve je započelo još davne 1981. godine kada se Darko Trojanović, rođeni Dubrovčanin, okušao u proizvodnji svojih prvih mandarina u Rovinju. Nedaleko zaljeva Kuvi podiže tako Rasadnik Darko s vizijom proizvodnje vlastitih sadnica agruma, autohtonih sorti maslina i ukrasnog bilja.

Ljubav prema bilju, prenio je i na sina Gordana, dipl. ing. agronomije, koji proširuje djelatnost na područje dizajniranja vrtova, podizanja i održavanja nasada i vrtova, te postavljanja inovativnih sustava navodnjavanja.

Djelatnosti

null

Proizvodnja sadnica

Sadnice se proizvode u 10 plastenika veličine 250 m2, ukupne površine od 1,6 ha površine uz tim od 14 stručnjaka. Tu nastaju autohtone sorte maslina poput Buže, Istarske bjelice, Puntože i Rosignole.
Proizvodnja sadnica
Prodaja sadnog materijala
null

Prodaja sadnog materijala

U rasadniku Darko pronaći ćete veliki asortiman sadnica stabala, voćki,  ukrasne grmove, biljke i trave

aromatičnog bilja, voćaka, cvijeća za planiranje vašeg vrta i okućnice ili javnih parkova i šetnica.

null

Inovacije /Smart Green

U rasadniku Darko pronaći ćete veliki asortiman sadnica stabala, ukrasne grmove, trave, aromatično bilje, voćke, cvijeće . Zaista sve što je potrebno za uređenja vrta ili okućnica pa sve do javnih parkova i šetnica.
Inovacije /Smart Green
Dizajn i održavanje
null

Dizajn i održavanje

Investicije u mehanizaciju i stručnjaci za hortikulturno uređenje omogućili su širenje djelatnosti u projektiranje rješenja za privatne i javne vrtove i okućnice a brojna mehanizacija omogućuje provođenje ideja u stvarnost.